Prisijunk

#renginiai

Vilniaus gatvėse pastebėtas netikėtas svečias

Pastarosiomis dienomis vilniečiai miesto gatvėse galėjo išvysti neįprastą svečią – Transformerį Optimus Prime. Optimas vaikščiojo senamiestyje ir bandė įsilieti į vilnietišką gyvenimą –  vaikštinėjo Neries krantinėmis, fotografavosi prie sakurų, bandė Bernardinų sodo atrakcijas ir netgi spėjo pagroti su gatvės muzikantais.

Linksmai nusiteikęs robotas stebino praeivius ir susilaukė įvairiausių tėvų ir vaikų reakcijų – vieni labai norėjo nusifotografuoti ir pažaisti su personažu, kiti laibai nedrąsiai bandė susipažinti su ateiviu.

Robotas atkeliavo į Family Fest – unikalų miesto festivalį visai šeimai, įvyksiantį birželio 2-3 dienomis (Tėvo dienos savaitgalį), Menų Fabrike – Loftas, Vilniuje.  Renginio metu šeimos turės galimybę net tik linksmai praleisti laiką ir papamatyti keletą dar tikroviškesnių robotų, bet ir susipažins su vasaros renginiais, būreliais bei stovyklomis, skirtomis mažiesiems. Taip pat tėveliai galės prisiminti džiugias vaikystės dienas ir padūkti kartu su vaikais “Old school” žaidimuose, keliančiuose malonią nostalgiją. Daugiau informacijos apie renginį ir kitus dalyvius: www.familyfest.lt

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis