#įvairūs

Inovacijų festivalis LOGIN 2018 atsinaujinęs ir susitelkęs tik į #mustdo

Dvi dienos ir visa amplitudė selektyviai atrinktų temų, ambasadorių ir pranešėjų. Čia nuotrupa to, ką šiais metais žada ant Birželio stalo paserviruoti LOGIN – Innovacijų Festivalis, kuris jau ir taip laužo nusistovėjusio ir nuobodaus renginio rėmus.

Didžiausias Baltijos šalyse inovacijų festivalis šiais metais (neprasčiau nei praeitais) vyks birželio 7–8 dienomis, pačioje Vilniaus širdyje – Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre, Kongresų rūmuose bei erdvėse tarp šių dviejų kultūros centrų – n i c e. 

Kas naujo šiais metais?

Tarptautinę technologijų, kūrybiškumo ir verslumo erdvę užpildo ne tik šių metų festivalio pranešėjai, užsienio šalių ekspertai – į šių metų LOGIN 2018 yra suskirtstytas ir suburtas į ambasadorių komandas.

Formuodama programą, LOGIN 2018 komanda pasitelkė tarptautinį ambasadorių tinklą –   atskirų industrijų profesionalus, kurie identifikavo aktualiausias savo srities temas ir skaityti pranešimų į Lietuvą pakvietė žinomus ekspertus. Tie, kurie jau ir taip ta pačia mantra gyvena kiekvieną dieną ir geriausiai žino pasaulinius evangelistus, įtakingiausius inovatorius kalbės garsiai ir atstovaus platesnius vandenis.

Tad daugiau nei šimtas festivalio pranešimų suskirstyti į 8 temas, o apie kiekvieną šių temų bus kalbama per technologijų, kūrybiškumo ir verslumo prizmę. Ką turim? 

#ROBOTICS + AI

#STORYTELLING

#GEEKS + BLOCKGEEKS 

#FUTURE OF MOBILITY

#INSPIRATION

#SOCIETY

#MONEY

#DESIGN

Čia LOGIN’o manifestas kaip ir aiškus: ‘Sėkmingos inovacijos remiasi technologijomis, jų unikalumą nulemia kūrybiškumas, o naudingumą – verslumas.’ Mes negalime sutikti labiau su LOGIN 2018 direktore, Indrė Blauzdžiūnaitė-Chevalier.

Dar keli pliusai?

Skirtingose, bet nenutolusiose erdvėse pasklidusiame LOGIN 2018 šiemet bus itin lengva susigaudyti ir patogu dalyvauti: sukurtas funkcionalus app’sas, planuojamos bendravimą skatinančios erdvės, specialios maisto ir gėrimų zonos festivalio teritorijoje.

Visiškai suprantama, kad vienitelis dabar kylantis klausimas kur įsigyti bilietą, kurie jau pasirodė prekyboje: http://login.lt/

Login gerai pasirūpina aktualios informacijos sklaida  savo socialinėse paskyrose, tad verta sekti juos facebook’e ir susipažinti su pranešėjais iš kiek arčiau dar jiems neatvykus.

Susitinkame LOGIN’e jau birželį ir kuriame Lietuvą tokią, kokią norime matyti. Easy.