Prisijunk

#įvairūs

6 naktinės muzikos mekos šį savaitgalį – gidas – V #Vilnius #Kaunas

Šį savaitgalį pasitinkame ramiau, bet nemažiau kokybiškai. Stilių įvairovė – nuo šilto ir judraus reggae, hip-hop, gilaus dubstep iki griežtesnių ar įsiklausyti ir kojas judinti kviečiančių elektronikos ir techno garsų.

Daug kalbėti apie muziką nereikia – pasiskaityk, paklausyk ir susidėliok šio savaitgalio muzikos mekų maršrutą.

 

Dub Vault

Kada? Kovo 3 d.
Kur? Fabrikas, Vilnius

Keturi pozityvios muzikos selektoriai šį penktadienį kviečia jus į Fabriką. Jie visą savaitę ruošiasi kolonėlių dirbtuvėse, kad atėjus savaitgaliui galėtų jus džiuginti kokybiškais žemų dažnių garsais.

E-Roott (Groove Tribes)
Kala Soundsystem
Pavel Ras Wolde (Wolde Egziabher)
Dubstep Meditations

 

 

 

Hooked On: Zadig

Kada? Kovo 3 d.
Kur? Kultūros baras Kablys, Vilnius

A post shared by Stereod (@yeehst3r) on

Būna didžėjų į kuriuos žiūri ir matai nerūpestingą vakarėlį. Tai Zadig ne iš tų – statiškas monolitas už pulto, rūstus žvilgsnis, truputį suraukta kakta ir jokių nereikalingų judesių. Žiūri į jį, ir supranti, kad čia rimti reikalai, matai hardkoro scenos šešėlį ir visus tuos 20 metų patirties. O jei ne tik matai, bet ir klausai – pasidaro aišku, kodėl pas mus jį pasikvietė HOOKED ON: komanda.

 

 

 

Silence Night: Roman Flügel

Kada? Kovo 3 d.
Kur? Opium club, Vilnius

A post shared by Bunkernacht (@bunkernacht) on

Intelektualus chameleonas, daugiau nei 20 metų formuojantis – dažnai net paslapčia – pasaulėžiūras tų, kurie klauso. Pasikapsčius leidyklų Playhouse, Ongaku Musik, Klang Elektronik (visoms šioms padėjo gimti) ar Dial katalogų Roman Flügel skyriuose klausymo ir judesio muzika gali apsirūpinti keliems metams į priekį. Praėjusio vizito metu, prieš tai aplankęs pusę sostinės bažnyčių, didžėjus kultūringai tvirtino, kad laimė vyksta („Happiness is Happening“), šįkart, acid atminimo dieną, vokietis užtikrins visus reikalingus triukšmus („All The Right Noises“).

 

 

 

Meandi LIVE

Kada? Kovo 4 d.
Kur? Dėvėti, Vilnius

A post shared by MEANDI (@goodboymeandi) on

Kovo 4 d. DĖVĖTUS aplankys visai NENUDĖVĖTAS hip hopo atlikėjas MEANDI. Pozityvią energiją ir ryškiai geltoną spalvą spinduliuojantis reperis pasiruošęs su trenksmu atidaryti pavasario koncertų sezoną DĖVĖTUOSE.
„Lofto“ jaunų grupių konkurse sužibėjęs, šiemet hip-hopo muzikos apdovanojimuose nominantu tapęs MEANDI surengs triukšmingą repo vakarėlį kartu su savo hitais „I don‘t fuck with you“, „Angel Juice“ bei dar niekur negirdėtomis naujomis dainomis.
BE PREPARED FOR SOME POSITIVITY AND YELLOW VIBES!

 

 

Darkroom: Il Est Vilaine

Kada? Kovo 4 d.
Kur? Kultūros baras Kablys, Vilnius

Il Est Vilaine gūglo vertėjas verčia kaip „tai yra bjauru“. Sunku pasakyti, kodėl taip pasivadino projektas, kuriantis tokią gražią muziką – urbanistinę, bet laukinę, racionalią, bet jausmingą. Matyt, iš kuklumo. Bet kuklumas neapsaugojo nuo Chloe bei Ivan Smagghe žvitrių žvilgsnių ir projektas pateko ant leiblo kill the dj altorėlio. Neapsaugojo tas kuklumas ir nuo kelionės į mūsų tamsųjį kambarį.

 

 

 

When Reggae meets Hip-Hop

Kada? Kovo 4 d.
Kur? Lizdas, Kaunas

Jau nekartą pečiais apsitrynę stiliai, vėl skleis geras vibracijas iš Lizdo kolonėlių. Šeštadienį patefonas į patefoną susitiks du pirmaujantys savo lygose Meistrai DJ Mamania ir Eroott.

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis