Prisijunk

#kūryba

Aktorė ir dainininkė Ingrida Toleikytė pristato naujausią savo kūrybos dainą “Nemeluok sau”

Daininkė bei dainų kūrėja I.T. (Ingrida Toleikytė), nesenai atlikusi pagrindinį vaidmenį lietuviškame kino filme “Leonė. Bėganti į šviesą”, pristato naujausią savo kūrybos dainą “Nemeluok sau”. Naująjį Ingridos kūrinį prodiusavo Justinas Chachlauskas.

Ingrida sako, kad šią dainą sukurti įkvėpė jos pačios išgyventos emocijos. “Daina yra apie buvimą atviru prieš save ir kitus. Dainoje sakoma: ”mylėk save, savo kreivus kampus”. Mes nesam tobuli, o kas tas tobulumas? Jis tiesiog neegzistuoja. Todėl užteks vaikytis “teisingų” dalykų. Nusiimkime kaukes, gyvenkime, mylėkime save ir būkime atviri”, – pasakoja dainininkė.

“Ilgą laiką galvoje nešiojausi dainos idėją ir žinojau, kaip noriu, kad viskas skambėtų. Savo viziją nupasakojau Justinui Chachlauskui ir jis muzikaliai viską išpildė taip, kaip aš ir įsivaizdavau. Šioje dainoje skambu visai kitaip negu anksčiau. Šiuo metu jaučiu, kad nebenoriu šaukti ir draskytis, todėl dainuoju tyliai. Ramiai pasakyti dalykai yra geriau išgirsti”, – sako Ingrida.

Dainininkė, dainų kūrėja neseniai atliko pagrindinį vaidmenį lietuviškame kino filme “Leonė. Bėganti į šviesą”. Ingrida Toleikytė-I. T. savo muzikinę karjerą pradėjo kaip atlikėja DZALA. Išleido kelias dainas, sukūrė ir atliko pagrindinę dainą LNK serialui „Juodosios našlės“. Kiek vėliau ji pasirodė LNK muzikinėje laidoje „Finalo ketvertas“ ir kitose TV laidose. Jos unikalus dainų atlikimas, emocionalumas ir išskirtinė išvaizda įsiminė daugeliui televizijos žiūrovų.

Nuotraukos: Martynas Stankaitis @stankaitisphotography

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis