Prisijunk

#chillpatarimai

Ką pasiimti vykstant į muzikos festivalį

Muzikos festivalių sezonas įsibėgėja. Ką pasiimti su savimi vykstant į vasaros muzikos renginius? Telefonas, nešiojamas įkroviklis, fotoaparatas? Kokių įrenginių nepamiršti, pataria Varle.lt specialistai.

Vasaros muzikos festivaliai – tai laikas, kurio muzikos gerbėjai kiekvienais metais labai laukia. Juk tai puiki proga iš arti pamatyti ir išgirsti mėgstamas grupes ir daininkus bei tiesiog smagiai praleisti laiką. Ne paslaptis, kad norint maloniai ir be didelių rūpesčių leisti laiką muzikos festivalyje, reikia tinkamai pasiruošti. Dažnai apie lietpalčius ir botus nepamirštama, tačiau apie kitus svarbius daiktus kartais net nepagalvojama.

Nešiojamas įkroviklis (angl. „Power Bank“): energija visada po ranka

Įsivaizduok, kad esi Rygoje ir susitarei su draugais, kad susitiksite prieš pat čia vykstantį koncertą. Vietos detalių, žinoma, neaptarėte, nes juk viskas ir taip aišku – sutarsite prieš pat koncertą. Ir štai artėja renginio laikas, žiūri į savo išmanųjį telefoną, o čia vos 2% baterijos. Galvoji, kaip anksčiau galėjai nepagalvoti apie telefono įkrovimą. Kelionės į Rygą metu 2 valandas skaitei knygą, 1,5 valandos žiūrėjai filmukus telefone ir kartais įsijungdavai „Facebook“. Dabar žiūri į telefoną, o čia jau tik 1% baterijos. Draugų, deja, būryje žmonių nematai, o tavo telefonas tuoj tuoj išsikraus.

Pasak Varle.lt specialistų, aktyviems mobiliųjų įrenginių naudotojams vykstant į muzikos festivalius ar kitas keliones tiesiog būtina pasiimti su savimi nešiojamą įkroviklį, kuris leis be problemų įkrauti išsikraunančius telefonus, planšetinius kompiuterius ir kt. ir negaišti laiko ieškant specialių įkrovimo taškų ar elektros lizdo. Rinkis stilingus didelės talpos, pavyzdžiui, 20 000 mAh nešiojamus įkroviklius.

Asmenukių lazda patogiam nuotraukų užfiksavimui

Nepamiršk asmenukių lazdos, kuri leis patogiai fiksuoti bendras asmenukes su draugais mylimų atlikėjų fone. Tokiose nuotraukose užfiksuoti prisiminimai šildys širdį ištisus metus.

Palapinė – Tavo namai muzikos festivalių metu

Į kiekvieną muzikos festivalį tiesiog būtina pasiimti su savimi palapinę. Na, nebent planuoji miegoti po atviru dangumi. Rinkdamasis (-i) muzikos festivaliui palapinę, būtinai atkreipk dėmesį į jos svorį bei dydį sulanksčius.

Miegmaišis – Tavo lova

Miegmaišis yra dar vienas „must-have“ dalykų ruošiantis į vasaros muzikos festivalį. Kadangi tikriausiai Tavo ar Tavo draugų automobilio bagažinė ne guminė, atkreipk dėmesį į miegmaišio gabaritus jį sulanksčius.

Kuprinė arba neperšlampamas krepšys

Į muzikos festivalius vertėtų su savimi pasiimti išties funkcionalų ir didelės talpos kuprinę ar neperšlampamą krepšį, kuriame tilps visi festivaliui reikalingi įrenginiai ir kiti daiktai.

Kremas nuo saulės su UV apsauga

Pripažinkime, kad nudegimai saulėje gali labai sugadinti festivalio nuotaiką, todėl geriau pasitepti apsauginiu kremu nuo saulės nei vėliau teptis kefyru.

Keliauji su augintiniu? Nepamiršk ir jo patogumo!

Į muzikos festivalį planuoji keliauti su mažuoju draugu? Nepamiršk pasirūpinti ir jo patogumu, juk ši aplinka jam gali būti tikrai neįprasta. Šiandien rinkoje yra begalę daiktų, kurie padės užtikrinti keliavimo su augintiniu patogumą tiek mažam draugui, tiek jo šeimininkui. Varle.lt specialistai siūlo nepamiršti pavadėlių bei pagalvoti apie tokius daiktus kaip gertuvės, vėsinančios liemenės augintiniams ar pirmosios pagalbos rinkinys.

Kamuoliai, badmintono rinkiniai ir žaidimai

Dalyvavimas muzikos festivaliuose tai ne tik šokiai ir skaudanti nuo dainavimo gerklė. Pripažink, kad pats smagumas tiesiog ir buvime su draugais. Laukiant savo mėgstamos grupės pasirodymo galima smagiai praleisti laiką su kamuoliu, žaidžiant badmintoną ar kokį kortų žaidimą. Pasirūpink šiomis pramogomis ir įtrauk į festivalių daiktų sąrašą tai, kas tavo nuomone, paįvairins dalyvavimo festivalyje laiką.

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis