Prisijunk

#renginiai

„Švyturys Brewery“ šeštadienį Klaipėdos gatves užtveria 4 scenomis: miestą kviečia į festivalį

Tarptautinę savo profesijos dieną švenčiantys aludariai ir šiemet kviečia į vienos dienos festivalį Klaipėdoje, kur šįkart jis – dar didesnis, nei iki šiol. Liepos 13 d. „Švyturys Brewery“ teritorijoje svečių lauks ekskursijos po pačią daryklą, įvairių šalių alaus degustacijos, didelis restoranų patiekalų pasirinkimas ir, be abejo, populiariausi alternatyvios muzikos atlikėjai.

Po gausių ir pavykusių renginių pastaraisiais penkiais metais, liepos mėnesis jau daug kam asocijuojasi su Aludarių dienos festivaliu. Tačiau kaip jau įprasta, jis neapsiriboja tik alaus daryklos sienomis. Festivalio teritorija apima ir gretimas gatves, tačiau šiais metais – scenų čia net keturios.

Šeštadienį „Pievos“, „Plytų“, „Aludarių“ ir „B-House“ scenose pasirodys mėgstamiausi alternatyvios muzikos gerbėjų atlikėjai – „Freaks on the Floor“, „Golden Parazyth“, „Solo Ansamblis“, „Migloko“, „Garbanotas“, „Junior A“, Alina Orlova, „Planeta Polar“, „Pilnatys“, „DJ Audrius Kaštonas“, „Vilniaus energija“, „Kandy Killers“, „The Roop“, Giedrė Kilčiauskienė, taip pat muzikinių iššūkių projektas „Scuared“.

Festivalio teritorijoje lankytojai ras daugybės restoranų maisto vagonėlius – gero maisto mėgėjų alkį čia numalšins „PANK’olis“, „Dou Asia“, „MOMO grill Klaipėda“, „Čilas“, „Fish&Chips“, „Barbeque Burgers“, „The Rolling Waffles“, „Ice Dunes“, „Po Sparnu“, „City Chef Barbecue“, „Peligroso“, „Keulė Rūkė“ ir „Dešrainis24.lt“.

Aludarių dienos festivalio svečiai taip pat kviečiami apsilankyti ekskursijose po modernią „Švyturys Brewery“ daryklą, sudalyvauti ne tik lietuviško, bet ir alaus iš JAV, Didžiosios Britanijos, Norvegijos ir Švedijos degustacijose.

„Savo profesija ir darbu džiaugiamės kasdien, bet kartą per metus gauname progą pasidalinti tuo jausmu su visais. Į šį festivalį įdedame visas jėgas ir širdį, stengiamės ne tik suorganizuoti gerą renginį, bet ir daug dėmesio kreipiame į detales, muzikos stilių, ekologiškus sprendimus. Todėl labai džiaugiamės matydami, kad ir žmonės tai pastebi, nes kasmet lankytojų skaičius sparčiai auga“, – sako aludaris Andrius Bagdzevičius.

Tarptautinė aludarių diena kasmet minima liepos 18 d., tačiau dėl lankytojų patogumo, festivalį „Švyturys Brewery“ organizuoja šeštadienį, liepos 13d., ir duris atveria 13 val.

Ekologinis mokestis prie durų – 5 Eur. Vaikams iki 8 m. įėjimas nemokamas.

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis