Prisijunk

#renginiai

Midsummerfest: rafinuota meiles muzika su Jazzu

Vasarvidžio vakarus sostinės širdyje kviesiantis pasitikti festivalis „Midsummer Vilnius“ šiais metais pavilios kerinčiu atlikėjos Justė Arlauskaitė-Jazzu pasirodymu. Ypatinga aura alsuojančiai Valdovų rūmų erdvei Justė ruošia specialų, itin romantišką bei lyrišką koncertą, kuriame liepos 17 d. aksominio balso savininkė dalinsis meilės kupina muzika.

Kaskart stebinanti ir visą save muzikai atiduodanti atlikėja festivalyje pasirodys kartu su būriu pritariančiųjų vokalistų. Gerai žinomų, hitais tapusių ir naujausios kūrybos dainų emociją koncerte sustiprins violončelės ir fortepijono muzikos prisilietimai.

„Kiekvieną kartą mano koncertai būna skirtingi –toks bus iš šis. Scenoje man talkins dieviški pritariančiųjų vokalistų balsai ir akomponuos mano mėgstamiausi instrumentai – fortepijonas ir violončelė. Visa tai leis dar kartą mano dainoms suskambėti kitaip“, – apie būsimą koncertą pasakojo Jazzu.

Šiais metais surengusi sėkmingą solinį turą penkiose didžiausiose Lietuvos arenose, išleidusi solinį albumą ir pristačiusi naują kūrybinį etapą, atlikėja savo gerbėjams neleidžia nuobodžiauti – jos muzikos skambesys keičiasi ir kaskart pažeria naujų muzikos spalvų. Visas Jazzu kūrybinis kelias – tai nuolatinis tobulėjimas ir augimas, kuris veda prie didesnių pokyčių, profesionalumo, išgryninto skambesio ir gylio. Šią vasarą po vienerių metų pertraukos J.Arlauskaitė-Jazzu sugrįžta į festivalį „Midsummer Vilnius“ lyriškam ir betarpiškam muzikiniam susitikimui.

„Kiekvienas mano pasirodymas festivalį „Midsummer Vilnius“ yra išlauktas ir man ypatingas. Šiam koncertui ruoštasi labai ilgai,į kiekvieną garsą įdėta daug emocijų ir meilės“, – apie pasiruošimą atviravo Justė.

Specialiai festivalio koncertui Valdovų rūmų kieme J.Arlauskaitė-Jazzu ruošia lyriško skambesio programą. Norint stilistiškai įkūnyti ir atspindėti koncerto emociją, stilistė Austėja Jablonskytė sukūrė specialią Jazzų fotosesiją, kurioje atsiskleidė stipri, elegantiška ir švelniai moteriška atlikėjos asmenybės pusę. Toks bus ir šis koncertas – stiprus, jautrus ir paliestas rafinuoto moteriškumo.Originali savo žanro profesionalė sukurs tikros muzikos vakarą, kuris privers suspurdėti ne tik miesto širdyje stūksančių didingų rūmų dvasią, bet ir klausytojų širdis.

Kaip pasakojo Justė, visa savo kūryba ji kalbu apie meilę – patį tikriausią jausmą. „Tiek senos, tiek naujos mano kūrybos dainos pasakoja apie meilę, žmones ir santykius, tik jos skamba kitaip. Naujausius kūrinius klausytojai galėjo įvertinti pavasarį vykusio turo po didžiąsias Lietuvos arenas metu, po kurio sulaukiau daug gražių atsiliepimų, įvertinimo ir pastebėjimo, kad jų skambesys kitoks. Ir tai labai mane džiugina, juk mes kaskart tobulėjame, keičiamės, transformuojamės. Festivalio „Midsummer Vilnius“ koncerte kažkas atpažins savo mylimus kūrinius, kažkas atras naujus, bet esu tikra – bus labai jautru ir gražu“, – pasakojo Jazzu.

Scenoje Justė kaskart kitokia, o profesionalumas neatsiejama jos pasirodymų dalis, tad nekelia abejonių, kad  „Midsummer Vilnius“ klausytojų lauks vienas žaviausių vasaros koncertų.

„Midsummer Vilnius“ organizatoriai jau pristatė visus šių metų festivalio renginius, tarp kurių „Mantas: Rhapsody Recomposed“,išskirtiniai Andriaus Mamontovo, grupės „Solo Ansamblis“ koncertai, „Garbanotas“ kartu su pučiamųjų ansambliu, Eimunto Nekrošiaus spektaklis „Bado meistras“, choro „Bel Canto“ ir orkestro koncertas „Deep Field“ ir kiti.

Bilietus į liepos 15-26 d. vykstančio „Midsummer Vilnius“ festivalio renginius galima įsigyti „Bilietai.lt“ bilietų pardavimo kasose arba internetu www.bilietai.lt. Daugiau informacijos apie festivalį „Midsummer Vilnius“ „Facebook“ paskyroje ir internetiniame puslapyje www.midsummervilnius.com.

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis