Prisijunk

#įvairūs

CREATIVITY SCOUTING x Pakrantė

Renginio sėkmė dažnai matuojama pagal tai, ar jam kuriamas tęstinumas, tad pirmajai kūrybiškumo žvalgybai prašokus su trenksmu, mes trokštame dar ir giriamės ateinančios planais!

Rugpjūčio 30 d. (ketvirtadienį) CREATIVITY SCOUTING sugrįžta. Ir vėl tarp betono ir gamtos, tarp miesto ir miško – Pakrantė pasitiks toli gražu ne tuščiomis rankomis ir kūrybingumą privers prisikelti iš naujo. Atsakingas pareigas iškloti visas tiesas ir sudrumsti kūrybinį štilį jau priėmė:

Aleksandra KINGO

– fotografė, kūrybos direktorė –

Gardžiausių spalvų ir siurrealizmo meistrė, vaikščiojanti peilio ašmenimis tarp pop kultūros, seksualumo ir diskomforto su pavydėtinu humoro jausmu. Klientų sąrašo ilgis tiesiog nepadorus, bet negalim nepaminėti tokių kaip Kenzo, Miu Miu, Sony Music ar Jessica Walsh.

Kissi Ussuki – aka JUSTĖ URBONAVIČIŪTĖ

– laisvai samdoma iliustratorė –

Atpažinti Justės stilių galima iš hipnotizuojančios rožinės-violetinės paletės, socialinių temų ir trupučio nuogybių, kurioms mes sakome tris “Taip!”. Ar žinojot, kad jos arkliukas ne tik iliustravimas, bet ir fotografija bei dizainas, o į platų pasaulį ji jau paleido dviženklį skaičių albumų viršelių?

Išpasakojame tik dalį staigmenų, tad nepraraski budrumo – daugiau informacijos jau labai netrukus.

🌲🌲🌲
Vaizdai ir šviežios mintys nemokamai, o konferenciją užkandžiais ir gėrimais paskanins The Owls. Užsuk!

Renginio nuoroda.

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis