Prisijunk

#stilius

Ernesta Apavičienė: potyriai + naujos rudends / žiemos spalvų paletės ir tekstūros

Moteris, praradusi visuomenės primestus rėmus yra drąsi ir renkasi nesiteikdama įtikti. Vieną akimirką ji  tvirtai žino ir siekia ko nori, kitą leidžia pamatyti ir savo trapumą, švelnumą ir subtilumą. Vakare savo išdykusiu žvilgsniu prikausto it femme fatale, o dar už aštuonių valandų ją gali išvysti dalykišką ir susikaupusią, savo ofiso kambaryje sprendžiant kokius svarbius klausimus. Ji žaidžia nuotaikomis, spalvomis ir tekstūromis, taip pabrėždama savo unikaliausius bruožus, tuo pačiu metu niekam nesiteisindama palieka visą makiažą ant komodos ir mėgaujasi savo natūraliu grožiu.

Spalvos turi labai didelę galią sužaisti įvaizdžiu ir sukurti nuotaiką. Makiažas kaip ir kitos detalės gyvenime tiek interjeras, tiek kvapai, maistas ir mada – turi savo tendencijas ir galiojimo laiką. Kas patinka ir tinka vienoms, nebūtinai rezonuoja kitoms. Nors didžiausi pokyčiai vyksta viduje, kartais užtenka ir to, kaip kitaip pradedi save matyti veidrodyje.

Todėl norinčioms koja kojon žengti su dabartimi, ir pamatyti save naujame amplua – visažo stilistė Ernesta Apavičiene padeda pakeliauti po šio sezono aukštosios mados kolorito paletės ir plaukų tekstūrų TOP albumą. Estetika ir saikas čia būtinas, todėl lengvi patarimai padės išvegti užsitepiauviskąkąmoku kičo ir padės atpažinti, ką su kuo derinti ir kokioje skalėje experimentuoti, kad pabrėžtum savo gražiausius bruožus ir būtų skanu.

Ernesta: 2017 ruduo. Tai dar vieni savotiški nauji metai. Ir dažniausiai jie tampa daug didesni už tikruosius, nes atsineša su savimi daug naujų potyrių. Kas pradeda krimsti naujus mokslus, kam gimsta begalė naujų projektų, o kur dar laukiamiausios tendencijos nuo aukštosios mados podiumų. Todėl įkvėpta šaltojo sezono, pristatau Jums naujausias rudens / žiemos tendencijas.

Apie plaukus.

1. Uodega – amžinas top’as. Bet ir uodegėlę galima susirišti kiek orginaliau, pavyzdžiui perrišti kaspinu ar apsukti plaukų sruoga. Klasiška ir tvarkinga. O kiek patraukiojusi sruogas sukursi lengvą ir kiek netvarkingą, valiūkišką, off duty įvaizdį, puikiai tinkantį ir dienos metu, ir vakare.

2. Off the face – plaukai sušukuoti nuo veido. Ypatingai šiam plaukų stiliui  tinka šlapių plaukų efektas.

3. Braids all over –  madingi įvairūs plaukų pynimai, nuo drakoniukų iki netvarkingų valiūkiškų pynių.

4. Volume up – šį sezoną rekomenduoju pasirūpinti priemonėmis didinančiomis plaukų apimtį. Lengvos, pašėlusios garbanos, ar tiesūs plaukai, šiek tiek pakelti nuo šaknų atrodys tikrai šauniai.

Kitas variantas – afro stiliaus garbanėlės, tai dar vienas mano labai pamėgtas šių metų top’as. Nepabijokite išbandyti kažko naujo.

5. Netradicinės spalvos – tikrai drąsioms merginoms rekomenduoju išbandyti naujas spalvas, rinktis ne tik įprastai saugius rudus atspalvius. Jei šiek tiek baisu, visada yra išeitis – spalvotas plaukų lakas, leidžiantis kardinaliai pakeisti savo įvaizdį bent jau vienam vakarui.

Nekeičiant dabartinės spalvos, išskirti šukuosenos stilių padės aksesuarai į plaukus – lankeliai, segtukai, žinoma kuo įdomiau dekoruoti, gėlėmis, plunksnomis ar net kailiu, kuris ir šį sezoną yra itin madingas.

Makiažo detalės ir koloritas

6. Metallic – šiam rudens / žiemos sezonui nėra vienos populiaros spalvos, bet yra vienas raktas – metallic bet kokiu pavidalu. Šį sezoną apskritai madinga viskas, kas švyti. Blizgutis gali būti visokių atspalvių nuo šampaninių iki tamsių chaki.. O metallic visiškai karaliauja. Pasitelkusios blizgutį padūmavusioms akims ar net metalinius atspalvius lūpoms – makiažui suteiksite išskirtinio žavesio.

7. Bold lips Madingi visi bruknės, burgundiško, merlot vyno, labai sunokusios slyvos ar marsala atspalviai. Visų tamsių, intensyvių raudonų atspalvių lūpos – vis dar išliekantis klasikinis top’as tikriausiai dar ilgai nesitrauksiantis iš spalvų paletės.

8. My Pretty Pink – šį sezoną rožinė karaliauja visur – ant skruostikaulių, akių vokų bei lūpų. Ir visokių atspalvių, nuo pelenų rožinės iki ryškiai avietinės. Šį sezoną nereikia bijoti ir skaistalų. Ryškus veido modeliavimas sėkmingai traukiasi iš tendencijų, tad nepersistenkite, jis turėtų išlikti kuo natūralesnis. Kadangi makiaže atsirado ir daug švytėjimo suteikiančių elementų, veido odai reikėtų rinktis matinio užbaigimo makiažo pagrindą.

9. Pop-art primenantys makiažai – tai galimos spalvotos blakstienos ar spalvoti ryškūs šešėliai. Jei pabodo juodos blasktienos, galima rinktis spalvotus blakstienų tušus – baklažano, žemiškų rudų ar samanų žalumo atspalvių. Vienintelė taisyklė – daugiau nieko ir nereikia.

10. All in lines. Grafiniai akių pravedimai. Juodi ar spalvoti – visaip labai gerai. Tad jei buvai akių pravedimus jau pamiršusi – drąsiai kurk linijas pagilinančias tavo akių formą ir pabrėžiančias jų spalvą.

Ir svarbiausia – jokių griežtų taisyklių. Makiažas tampa labiau pašėlęs, tarpusavyje galime miksuoti visas tendencijas. Svarbiausias yra Jūsų išskirtinumas, Jūsų asmenybės perteikimas makiažo pagalba. Šį sezoną būkite drąsios – eksperimentuokite ir galbūt atrasite savo naują stilių. Nuobodu visą laiką būti įsikibus to paties, tad ieškokite naujų išraiškos būdų ir pažinkite save dar kažkiek kitaip.

Ačiū Ernesta!

Ernesta spalvų tendencijomis ir inspiracijomis dalinasi savo facebook paskyroje: Ernesta Apavičienė Art.

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis