Prisijunk

#įvairūs

#MadosInfekcija17: Kodėl?

Mados Infekcija yra vienas tų  mados, stiliaus ir kūrėjų reiškinių, apie kurį jam praūžus kalbama dar ilgai. Girdime įvairių nuomonių ir atsiliepimų, tad norime pasidalinti ir su jumis.

Linas Labanauskas

@linas_labanauskas

Linas Labanauskas yra  marketingo vadybininkas, kuris mėgsta blizgančias kojines prie Reebok kedų. Infekcijoje lankosi gal jau šeštus – jei nuoširdžiai pats gerai neprisimena.

Šiais metais tikriausiai jau ketvirtą kartą jis ne tik stebi, bet ir pats demonstruoja gražius lietuvių dizainerių kurtus aprėdus.

Kalbant apie Mados Infekciją,  Linas užkonservuoja highlight’ą  trumpai:

‘Išsiskirti, pasirodyti, pamatyti ar tik pasi’post’inti socialiniuose tinkluose? Mados Infekcija – viskas viename ☠’

Inga Norke

@norke_upe

Nuotrauka: Vincas Alesius @vincasalesius

Inga Norke – komunikacijos specialistė ir rašytoja bei, žinoma, moteriškumo diva, kurioje telpa ir kelių žurnalų vyr. redaktorės bei keliautojos vaidmuo.

‘Mados infekcijoje lankausi jau 10 metų. Prijaučiu Sandros Straukaitės kuriamam avangardui. Vieniems gali patikti, kad tai yra jaučiama viso renginio rėmuose, kitiems gal ne, todėl, manau, dalis mados mylėtojų renkasi kitus mados renginius. Na, o man patinka tas užtikrintumo jausmas žinant, ką gausi, nors išties juk tikrai nežinai, kaip tos akys bus paganytos.

Vis dėlto nors MI ieškai įkvėpimo ir nustebimo, nori nenori akimis atrandi ir tai, ką pati mielai vilkėtum. Šių metų Dianos Paukštytės kolekciją norėčiau įsigyti kone visą (žr. foto aukščiau).’

Rokas Darulis ir Julija Steponavičiūtė

@rokasdarulis @julijastep

Nuotrauka: Lukas Gricius @lukasgricius

Paprašius mados fotografo Roko ir jo draugės modelio Julijos kadro iš Mados Infekcijos abu nuoširdžiai prisipažįsta – nepadarė nei vieno. Net su telefonu? – Net su telefonu, juokiasi.  Kadangi fotografų tokiame renginyje daugiau nei mažiau, Rokui tai atostogos – ilsina savo dešinės rankos bicepsą.

Julija ir Rokas prisipažino, kad į Mados Infekciją užsuko palaikyti  Liucijos Kvašytės, kurios kolekcija paliko įspūdį ir praeitais metais. ‘Kai pamačiau vieną raudoną švarką, iškart užsimaniau’ – sako Rokas.

Mario Krivickas

@bonmardon

 

Nuotrauka: Mario Krivickas @bonmardon

Mario Krivickas yra vijurkas įvairių sričių dizaineris, žaidžiantis interjeru ir kuriantis gerą jausmą namų ir viešbučių erdvėse. Nuo šiol ne tik Londone, bet ir Maljorkoje.

Į Lietuvą randa vis daugiau progų grįžti dažniau dėl naujai augančio kūrybinio intelekto, lietuvių galimybių investavimo į užsienį ir, žinoma, dėl draugų, šeimos.

Mario, koks tavo Mados Infekcijos highlight? – Ananasas sėdėjo pirmoje eilėje ir pirmoje vietoje.

O kas yra Ananasas? Veikėjas atkeliavęs iš Ispanijos ir keliausiantis toliau. Jis dar labai šviežias, tačiau norint stebėti kur, kas, kaip ir kada – sekite Ananasą FB čia: https://www.facebook.com/ananasaslife/

Įdomu kitais metais bus kas nors kitaip? Palaukiam.

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis