Prisijunk

#chillžmonės

Kaip pasiruošti pavasariui?

Dedu galvą, jog dauguma jūsų jau pradėjo ruoštis šiltajam sezonui, tačiau yra ir tokių, kurie nežino, nuo ko ir kada pradėti. Taigi prisiminkime, ką svarbu nuveikti, kad šiltos dienos ir naktys neužkluptų mūsų nepasiruošusių.

Kai saulės spinduliai vis daugiau ir ilgiau šildo pro langus ir apšviečia kambaryje kiekvieną dulkelę, labai lengva viską išplauti ir išvalyti, šį bei tą išmesti ir pajunti, kaip lengviau kvėpuoti pasidaro

Kai atšyla orai, daug maloniau atstumus nueiti nei pravažiuoti. Nors gatvių prižiūrėtojai ir puikiai dirba savo darbą, bet atsiranda koks vienas kitas niekadėjas, kuriam per sunku išmesti šiukšles į tam skirtą vietą. Būk tinkamu pavyzdžiu – pakelk šiukšlę ir išmesk į konteinerį.

Jei vairuoji, nepamiršk pasikeisti padangų, kad važiavimas automobiliu būtų malonesnis ir saugesnis. Na, ir žinoma, automobilis irgi nori būti švarus ir blizgantis.

Niekas taip nesuteikia atsinaujinimo ir tikro pasiruošimo šilumai jausmo kaip garderobo atnaujinimas keliais naujais rūbais ir aksesuarais

O, tiesa! Nauja šukuosena – naujas gyvenimas!

Jau seniai svajoji atsisakyti nesveikų produktų ir patiekalų, sumažinti cukraus vartojimo kiekį ir jaustis energingu, sveiku žmogumi? Pradėk dabar pat! Kūnas ir protas tau padėkos!

O sveikai mitybai reikia ir šviežių žolelių, kurias labai lengvai ir greitai gali užsiauginti ant palangės

Kai šviečia saulutė ir apgaubia tave svajinga įkvepiančia atmosfera, pasiimk popieriaus lapą ir susirašyk patirtis, kurias nori patirti šią vasarą. Tai galingai pakels tavo nuotaikos lygį bei motyvaciją patirti nuostabią vasarą.

Vasarą mes aktyviausi, judėti tampa vienas malonumas, tad pradėk lankyti tinklinio treniruotes, kad vasarą Nidos paplūdimio varžybose parodytum, koks kietas esi

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis