Prisijunk

#įvairūs

Koncertai artimiausią savaitę #Vilnius #Kaunas #Palanga

Pavasario pradžia atneša į Lietuvą daug muzikinės šilumos – ateinančią savaitę, pradedant nuo šiandien, gyvai išgirsime daug lietuviškos kokybiškos muzikos, taip pat Lietuvą aplankys net 3 skirtingo žanro grupės, o ant #Chilluva renginių savaitės torto vyšnaitę nutupdys standup komikas iš Didžiosios Britanijos.

Neleisk badauti savo ausims ir būk geriausias draugas – pakviesk tą pernelyg daug namuose lindintį draugą kartu.

Monika Liu

Kada? Kovo 2 d.
Kur? Sandėlis by Volfas Engelman, Kaunas
Kada? Kovo 3 d.
Kur? Tamsta Club, Vilnius

A post shared by Monika Liu (@monikaliugrama) on

Nuolat skubanti tarp Lietuvos ir Londono, talentingoji atlikėja parvyksta trumpam pradžiuginti gerbėjų savo kūrybos autorine programa. Neveltui vadinama kūrybiškiausia Lietuvos atlikėja, Monika autorinę programą sukūrė ir įgyvendino… pati.

 

 

Delgres – delta bliuzas iš Karibų (Gvadalupa/Prancūzija)

Kada? Kovo 2 d.
Kur? Keistuolių Teatras, Vilnius
Kada? Kovo 3 d.
Kur? Ramybė, Palanga
Kada? Kovo 4 d.
Kur? Renginių Oazė, Kaunas

A post shared by Delgres (@delgres_band) on

Kovas – frankofonijos mėnuo Lietuvoje ir visame pasaulyje. Taigi prancūzai atvyksta švęsti į Lietuvą.

Sparčiai pasaulyje populiarėjanti grupė, kuri savo muzikoje neša emigracijos istoriją. Jų kūryba – tai tarp karibų kultūros, prancūziškosios manieros ir bliuzo susilieją sąskambiai ir muzika, persipynę kreolų, prancūzų ir anglų kalba.  Šioje muzikoje nėra nostalgiško bliuzo, tik šiuolaikinės muzikos sąskambiai, kurie varijuoja nuo Ali Farka Toure, Tinariwen ir The Black Keys.
Grupės įkūrėjas Pascal Danae muzikos pasaulyje pripažintas atlikėjas, kuris yra grojąs su Neneh Cherry, Peter Gabriel, Gilberto Gil, Youssou N‘Dour, Ayo, įrašė duetus kartu su „Morcheeba“, Richard Bona, Souad Massi, Yael Naim, Asa ir Mayra Andrade (jai parašė singlą „We used to call it love“). 2015m. laimėjo „Victoires de la musique“ apdovanojimuose (tai Prancūzijos „Grammy“ apdovanojimų atitikmuo).

 

 

PetrArka – P.Vyšniauskas/A.Gotesmanas

Kada? Kovo 2 d.
Kur? Jazz Cellar 11, Vilnius

„Jazz Cellar 11“ kviečia į lietuviškos džiazo mokyklos atstovų – perkusijos meistro Arkadijaus Gotesmano ir saksofono virtuozo Petro Vyšniausko kūrybos koncertą. 1990 metais susibūręs, per 26 kūrybos metus visame pasaulyje išgarsėjęs ir tarptautinį pripažinimą pelnęs duetas „PetrArka“ Vilniaus publikai žada išskirtinį koncertą, kuriame nuskambės kūrėjams pačios brangiausios ir pačios originaliausios šiuolaikinės lietuviškos avangardinės improvizacinės muzikos melodijos.

 

 

Sheep Got Waxed vinilinis PUSHY

Kada? Kovo 3 d.
Kur? Autarkia, Vilnius

A post shared by Sheep Got Waxed (@sheepgotwaxed) on

Praėjusius metus palydėjęs ir ausis išvaškavęs #PUSHY vėl taranuoja pasaulį nauju viniliniu pavidalu.
#PUSHY – nuostabus kaip žmogus ir toks pat netobulas.
#PUSHY yra kol kas naujausias Sheep Got Waxed albumas
#PUSHY dabar vinilinis

 

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Kada? Kovo 3 d.
Kur? Compensa koncertų salė, Vilnius

A post shared by Scott Bradlee (@scottbradlee) on

„Mes esame tikrų tikriausia muzikos laiko mašina. Kviečiame jus keliauti kartu“, – sako Scottas Bradlee, kviesdamas į 2017 m. „Postmodern Jukebox“ gastrolių koncertus.

Elegantiški kostiumai, rafinuotas dainininkų seksualumas, senamadiški judesiai – „Postmodern Jukebox“ koncerte galima pasijusti kaip praėjusio amžiaus penktojo dešimtmečio bare. Koncerte patyrę grupės muzikantai džiazo, regtaimo, soul, country ir svingo ritmu atlieka pačius žinomiausius populiariosios muzikos hitus: nuo „Guns N’Roses“ iki George’o Michaelo, Katy Perry, Lady Gagos ir daugelio kitų.

 

 

Bastille – WILD WILD WORLD TOUR

Kada? Kovo 3 d.
Kur? Siemens Arena, Vilnius

A post shared by Dan Smith (@bastilledan) on

Britų grupė, nufilmavusi savo klipą Lietuvoje mūsų šalį aplankys „Wild Wild World“ turo metu ir pristatys šių metų rugsėjį pasirodžiusį albumą.
„Wild Wild World“ turas yra kol kas svarbiausias ir didžiausias grupės istorijoje. Vaikinai per beveik pusę metų tiesiog išnaršys JAV ir Europą, nedideles ir jaukias sales pagaliau iškeitę į tūkstančius klausytojų talpinančias arenas. Grupė turo koncertuose atlieka mažiausiai 22 kūrinius – kone visus, pasirodžiusius abiejuose albumuose.

 

 

Humoro klubas: Jamali Maddix – Chickens Come Home to Roost

Kada? Kovo 7 d.
Kur? Tamsta Club, Vilnius

Kylanti komedijos žvaigždė Jamali Maddixas jau pasirodė televizijos laidose „Live at the Apollo“ (BBC2), „The John Bishop Show“ (BBC1) ir „Live at the Comedy Store“ („Comedy Central“). Jis turi ir savo serialą „Hate Thy Neighbour“, kurį rodė „Vice TV“ kanalas tiek Jungtinėje Karalystėje, tiek Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis