Prisijunk

#chillžmonės

Kurortas: ką veikti Druskininkuose žiemai dar nesibaigus

Jau rašėme kaip ir kur leisti laiką, kai pavargsti nuo didmiesčio. Tai paskatino parašyti ir apie tai, ką veikti Druskininkuose. O veikti ten yra ką.

Šis kurortas 2016 metais pralenkė net visų laikų lietuvių lankomiausią Lietuvos poilsio miestą – Palangą. Taigi Druskininkuose gali pasyviai ir aktyviai ilsėtis ištisas 365 dienas per metus.

Kadangi laikas – brangiausia valiuta, siūlome jį investuoti į maloniausias akmirkas. 

 

Jei ledas vis dar neištirpo, nepamiršk įsimesti į bagažinę pačiūžų. Miesto centre ant Druskonio ežero ledo gali pasijusti Drobiazko arba Vanagu. Gali ir nepasijusti.

A post shared by Danute Gudziunaite (@dangud) on

 

O jei esi absoliutus žiemos sporto entuziastas – Snow Arena yra vieta, į kurią privalai užsukti. Vidaus ir lauko trasos, inventoriaus nuoma, kavinė nusileidus ir restoranas virš pušų viršūnių ir malonus nuovargis po sporto yra tai ką rasi čia.

A post shared by sylvia waller (@sylvia_waller) on

 

Saulės takai – įkvepiančios apylinkės, gydanti ramybė. Vietos išsilakstyti šunims ir erdvės ilgiems pasivaikščiojimams – į marias. Vidus spirga išleisti energiją? – Bėk krosą.

 

O jei pasiilgai šilumos ir vandens pramogų, Druskininkai vieninteliai Lietuvoje tau gali pasiūlyti išskirtinai didelį spektrą šių malonumų.

Pradedame nuo to, kad Druskininkuose yra net du vandens parkai, siūlantys ne tik vandens atrakcijas, bet ir įvairias grožio, sveikatinimo procedūras, treniruoklių sales.

Žiūrim ką turim. Pirmasis – didysis Druskininkų Vandens Parkas

 

Antrasis – Grand Spa Lietuva


Esi modernus hipsteris nepriklausomai nuo savo amžiaus? Tau patiks reabilitacijos centras UPA. Tai – moderniausia ir stilingiausia, ką gali rasti Druskininkuose. Čia atsigauni net nuo skandinaviško UPOS interjero, kuris dera su aplink esančiu pušynu.

UPOJE gali apsistoti, gali maudytis baseine, gali mėgautis grožio bei sveikatinimo procedūromis. Ir dar – švediškas stalas aukščiausio lygio už adekvačią kainą.

A post shared by Krista Sabaitytė (@sabkrista) on

 

Geriausia vieta purvo vonioms yra Druskininkų Gydykla, kurioje žmonės sveikatą atgaudavo nuo XIX amžiaus. Tai įkrenta į sąrašus vietų, turtingų sveikatinimo ir grožio procedūromis bei ramybės oaze.

A post shared by Daria (@darimi_s) on

 

Tokio kalibro procedūros ir poilsis praturtina mūsų sielas ir kūnus nauja švaria energija, tačiau pasimėgavus jomis gali ateiti ir alkio jausmas.

Chilluva rekomenduoja geriausius restoranus vakarienei ar jaukiems pietums.

Ville de Sel – prancūziškas restoranėlis, įsikūrės “Credo” viešbutyje, esančiame priešais raudonąją bažnyčią. Restoraną įkūrė jaunas, bet patirties bagažą turintis šefas Julius Smoriginas su drauge. Pastarieji ir patys jame dirba – kuria ir gamina maistą bei bendrauja su klientais – sukurdami tikrai šiltą atmosferą. Maistas visada šviežias, džiuginantis ne tik akis, bet ir skonio receptorius.

A post shared by @algirdas404 on

 

Toli Toli – kavinė, kurios virtuvė yra sezoninė ir apima įvairių pasaulio kraštų maisto kultūros idėjas. Kiekvieno hipsterio garbės reikalas ateiti čia pavalgyti – meniu čia įkrenta į sveiko maisto rėmus. Kaip žinia čia rasi ir geriausius falafelius visoje Lietuvoje, o prisėdęs prie staliuko pasijusi tarsi namuose. Žodžiu nykščiai kyla į viršų.

 

Druskininkuose gali atrasti nemažai Italijos. Viena tokių vietų – neapolietišką picą tikroje krosnyje kepantis restoranėlis Velvetti. Žinoma, jie gali nustebinti ne tik pica, tad drąsiai įvairinki užsakymą.


O jei vakare?

Pažaisti stalo futbolo, išgerti alaus bendraujant su draugais – judame į bohemiškąjį SENFORTĮ

 

Bare VY dažnai linksta keliai ir rankos kyla į viršų. Kaltininkai – elektroninės muzikos ar repo vakarėliai.

A post shared by 侘寂🎌 (@yourvisions) on

Norint kiek subtilesnio vakaro bet  ištroškus gyvos muzikos, muzikinis restoranas Kolonada kiekvieną savaitgalį siūlo pasimėgauti vis kitų grupių ar atlikėjų koncertais.

A post shared by Evita Šukytė (@eviius) on

 

Kol kas tiek. Kadangi Druskininkai dar daug kuo gali nustebinti ir laiko leidimo asortiementas tikrai platus – apie tai parašysime dar ir arčiau šiltesnio sezono.

Jei turi ką pridėti ar nori pasidalinti savo Druskininkų patirtimis – brūkštelk komentarą Facebook’e ir mes papildysime sąrašą!

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis