Prisijunk

#chillžmonės

Valentinas – 5 geriausios vietos švęsti meilę

Žinome, meilę švęsti galima bet kurią dieną metuose, tačiau yra ta viena diena, kai meilės esencija tampa ypatingai tirštu rūku, tvyrančiu ore, kai net vieniši žmonės vėl pradeda svajoti apie meilę, aistrą.. bent jau meilę sau.

O meilę būtina švęsti, ji kuria gražų pasaulį ir mes tampame geresni. Todėl norime su jumis pasidalinti idėjomis, kaip pasimėgauti ta meilės diena. Tinka ir poroms, ir draugams.

Poilsis kurorte

Mylėti norisi dar labiau, kai kūnas ir mintys atsipalaiduoja šiltoje burbuliukų vonioje ypač po malonių procedūrų ir pilno kūno masažo

A photo posted by Gintarė (@gintare.lau) on

Vakarienė, o gal pusryčiai gerame restorane

Skanus, kokybiškas ir kaip meno kūrinys atrodantis maistas sužadina esminius pojūčius, tada norisi dalintis, o geras raudonas vynas sušildo vidų taip, kad norisi nusirengti šaltumo kaukę. Nepamirštam ir afrodiziakų.

A post shared by urte_dervynas (@urte_dervynas) on

Išvyka į gamtą. Žinai kur rasti jaukų namelį?

Niekas taip neatnaujina minčių ir jausmų kaip išvykos ar kelionės. O trumpas pabėgimas į jaukumo zoną, kurią, niekieno netrukdomi kuriate tik su sau artimiausiu žmogumi, suteikia subtilią galimybę pabūti tik dviese. Ryte garuojanti kava gaivoje, vėliau raminanti židinio šiluma – rojus.

A post shared by Pakaso Sodyba (@pakasaslt) on

Žvaigždžių stebėjimas Etnokosmologijos muziejuje

Patiks didžiausiems romantikams – vaizdai įkvepia ir dieną, ir naktį. Suraskite savo meilės žvaigždę ir vieną dieną ten nuskrisite!

A photo posted by tkhorevskaya (@tkhorevskaya) on

Argentinietiško tango pamokos

Kas labiau, nei aistringas šokis įkvepia ugnies liežuvėliais vėl grožėtis ir liesti tą, dėl kurios/-io pametei galvą jau pirmąją akimirką

A photo posted by leonsomov (@leonsomov) on

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis