Prisijunk

#renginiai

„STILIUS LIVE” suvienys skirtingų kartų mados profus

Š. m. gegužės 25- ąją Vilnių sudrebins pirmasis ir vienintelis ne tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos šalyse tokio lygio stiliaus ir mados renginys „STILIUS LIVE”. „Litexpo” parodų rūmuose pranešimus skaitys dešimtys žymiausių stilistų ir dizainerių iš Lietuvos ir užsienio.  Tarp jų – specialiai į Lietuvą atvyksiantis, bene žymiausias, lietuviškų šaknų turintis, mados istorikas ir kolekcininkas Aleksandras Vasiljevas, Rytų Europoje pripažintas įvaizdžio dizaineris Aleksandras Bogomolovas.  

Pirmą kartą Baltijos šalyse organizuojamame renginyje „STILIUS LIVE” savo pranešimus taip pat skaitys dizaineriai Liutauras Salasevičius ir Robertas Kalinkinas, „Nunu” prekinio ženklo kūrėja Simona Nainė, stilistų duetas „ŠaŠa” (Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas), „Make Me Stylish” ir kiti.

„Džiugu, kad mūsų pranešėjų sąrašas ne tik ilgas, bet ir labai įvairiapusiškas: juos skiria kelios dešimtys metų, visai kitoks požiūris į tuos pačius dalykus”- sako renginio „STILIUS LIVE” sumanytoja Sandra Jakštaitė.

Skirtingų kartų mados atstovai viename renginyje

Lietuvoje vyksta ne vienas mados ir stiliaus renginys, dizaineriai rengia kolekcijų pristatymus, tačiau jungtinių renginių, kuriuose būtų galima išvysti ir išgirsti daugiau nei vieną mados pasaulio atstovą – trūko. Gegužės 25- ąją vyksiančiame „STILIUS LIVE” planuojama suvienyti skirtingų kartų ir pažiūrų mados pasaulio atstovus.

Visą dieną dieną truksiančiame renginyje mados ir stiliaus pasaulio atstovai dalinsis savo įžvalgomis ir patarimais su beveik 2 000 susirinkusiųjų. Pasak organizatorių, renginys „STILIUS LIVE”  turėtų būti įdomus tiek grožio industrijoje dirbantiems profesionalams, tiek ir tiems, kurie eksperimentuoja bei vis dar yra savo stiliaus ir identiteto paieškose.

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis