Prisijunk

#įvairūs

Suki galvą kaip ištirpdyti gelbėjimo ratą artėjant bambos sezonui – komedija ‘Aš Lieknėju’ Tau

Rūbų ant kūno mažėja, jie nyksta greičiau nei tie per žiemą užauginti kilogramai. Viskas gerai su tais kilogramais, mylime juos – bet norisi pasakyti ačiū visogero ir nerūpestingai šokti į maudymkę  nesukant galvos dėl gelbėjimosi rato (iš kurio per dvi minutes taip lengvai neišsinersi).

Ania ir Ženia žino, supranta ir padės. Tik šį kartą nevers jie daryti triatlono ar nieada nesibaigiančio kardio – užteks presui ir greitų kvėpavimų juoko metu. Galite ir susitapatinti su rusiškos komedijos ‘Aš lieknėju’ pagrindine heroje Ania (aktorė Aleksandra Bortič), nes jai ši mintis tampa pagrindine ne dėl pavasario, o dėl vedybų. Mėgstanti gerai pavalgyti Ania pamažu prisiaugina kilogramų ir to neapsikentęs jos sportiškas mylimasis Ženia (akt. Romanas Kurcinas) merginą palieka. Gerai išsiverkusi ir išsimiegojusi, Ania nusprendžia nepasiduoti: sulieknėti ir susigrąžinti mylimąjį. OK. Kažkada teko tai patirti ir tau ir man.  

Jai į pagalbą ateina geraširdis rubuilis Kolia (akt. Jevgenijus Kulikas įgija labai fainą vardą) – sveiko gyvenimo būdo propaguotojas, lygiai kaip Ania negalintis atsispirti skanesniam kąsneliui. Nes kaip gi be malonumų. Palaikydami vienas kitą, naujieji bičiuliai ima siekti užsibrėžto tikslo – atsikratyti viršsvorio ir atversti naują gyvenimo puslapį. Kartu praleisdami vis daugiau laiko, patekdami į daugybę juokingų situacijų bei kulinarinių pagundų, Ania su Kolia pamažu atsikrato savo kompleksų ir kitomis akimis pamato aplinkinį pasaulį ir vienas kitą.

Ruošdamasi vaidmeniui, pagrindinė filmo aktorė iš pradžių priaugo, o po to atsikratė 20-ies kilogramų. Filmo kūrėjai, norėdami kuo tiksliau atskleisti visus dietos besilaikančių žmonių iššūkius, konsultavosi su daugybe mitybos specialistų ir paprastų žmonių, o scenarijų perrašinėjo, taisė ir tikslino keliolika kartų.

Tad ši juosta apie meilę, kuriai nerūpi papildomi kilogramai, Lietuvoje pradedama rodyti kovo 30 dieną.

 

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis