Prisijunk

#stilius

Bagology London – Lietuvaičių kuriamos rankinės užkariauja Londoną

Bagology London – tai jaunas prekės ženklas, susikūręs 2016 metais Londone. Lietuvaičių  kuriamos rankinės ir kurprinės įkvėptos nesiliaujančio miesto šurmulio ir Londono gatvės stiliaus, o produktai kuriami visiems ir kiekvienam, neišskiriant jų į moetirškus ar vyriškus. Pagrindinį dėmesį prekės ženklas skiria kokybei, todėl gamyboje naudojama tik natūrali itališka oda ir patvarūs itališki aksesuarai.

Nuolat greitėjantis gyvenimo tempas dideliame mieste kuria poreikį svarbiausius darbui reikalingus daiktus turėti visada šalia. Nešiojamieji kompiuteriai, planšetės, darbo bateliai, užrašai, knygos ir kt. – kaip ištikimas palydovas keliauja su užimtu miesto žmogumi kiekvieną dieną. Bagology London kuriamos rankinės ir kuprinės – funkcionalios, talpios, tvirtos, o likti nepastebėtam – tikimybė menka.

Pirmą kartą Lietuvoje Bagology London kūrybą galėsite pamatyti šį savaitgalį Kaune vyksiančioje parodoje Fashion Bazaar. Čia atkeliaus ir šio prekės ženklo naujausia kuprinių kolekcija, dienos šviesą išvysianti jau šį mėnesį!

 

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis