Prisijunk

#chillosofija

Floatmen’o Lino Matulio 5 būdai atsipalaiduoti ir pasimėgauti šia akimirka

Nors kai kurie ir teigia, jog šiek tiek streso gyvenime išeina visai į naudą: energiją gali išnaudoti sporto salėje ir pompuojantis adrenalinas padeda greičiau įveikti užduotis darbe – vis dėlto kūnas ir sveikata mums ploja katučių kai esame neperdegę, atsipalaidavę ir atsidavę šiai akimirka 120 procentų.

Zen Spa – viena iš Lino Matulio buveinių, kurioje plūduriavimo virgins yra priimami tikrai labai šiltai ir jaukiai. Linas – energijos bomba, kūno ir sąmoningumo mokytojas. Galima vardinti ir toliau, kadangi Linas yra Gyvenimo Dizaino Labaratorijos produktų architektas, išskirtinių patyrimų  Super Gentis gidas ir imbierinio vitaminų eleksyro Space Dragon bendrakūrėjas.

Daugelis Liną pažįsta kaip floatman’ą, kuris gali papasakoti daugiau apie šią išskirtinę patirtį: kūno nesvarumo būsenos praradimą – plūduriavimą Epsom druskos prisotinto vandens tanke, lyg negyvojoje jūroje. Šį kartą Linas dalinasi būdais kur ir kaip  galėtum atsipalaiduoti ir atrasti ramybę, nes jos moderniam ir aktyviam miesčionkai tikrai reikia:

 

1. Vidinė Tyla, kad ir kur ji bebūtų.

Nes gera pasijausti namuos, kad ir kur bereikėtų.

2. Zen Spa (Space Dragon ambasada)

Nes ten vyksta elementariai magiški dalykai, kylantys iš bendrų patirčių per plūduriavimo kambario praktikas.

Beje, dar šį rudenį Zen Spa guru nori transformuot mažą, magišką Zen Spa erdvę iš maždaug tokios:

Į maždaug tokią:

3. Draugų namai. 

Kodėl? – Nes tiesiog ten visada viskas gerai. Mums visiems.

4. Šokio Erdvė

Kodėl: nes žmogaus kūne ir dvasioje užrakintos galimybės didele dalimi atsiskleidžia tiesiog per autentišką šokį ir judesį saugioje bendraminčių ir bendraširdžių kelionėje.

4. Gamta. Visur.

Kodėl? – Tu žinai.

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis