Prisijunk

#įvairūs

Elektroninių šokių mekos Balandį pagal Roką Gairionį a.k.a Double Top

Rokas Gairionis yra techno muzikos dj. Jis anksčiau buvo viena pusė Digital Marks projekto, kuris jau yra praeitas Roko muzikinio gyvenimo etapas. Dabar gi šis jaunas ir muzikalus žmogus kaupia vinilines plokšteles, kurias ruošiasi groti vakarėliuose šokančioms sieloms. Pats irgi mėgsta šokti bei dalyvauti elektroninės muzikos renginiuose, plečiančiuose jo muzikinį skonį.

Kadangi gyvenimas nestovi vietoje, Rokas taip pat juda į priekį ir dabar jis bus sutinkamas kaip Double Top – tai naujasis jo dj scenos vardas, kuriuo startavo pirmajame Burn Residency’17 etape.

Lankydamasis gausybėje elektroninės muzikos renginių Rokas suformavo ekspertinį skonį, todėl Chilluvos prašymu pateikė savo rekomendacijas Balandžio mėnesiui.

O šis mėnuo – ypatingas! Rokas prisimena, kai prieš metus Opium klube šoko priešais patį Dixon, ir jau vien tai yra nuostabu. Tačiau šių metų Balandis bus įrašytas į Lietuvos  vakarėlių istoriją.

DAI: Abdulla Rashim

04.07 | Kultūros baras Kablys

A post shared by m_division (@m_division) on

Didžiųjų Agregatų Inžinieriai yra sunkiojo techno atstovai Kablyje. Šį mėnesį jie atsiveža Abdula Rashim aplankyti Vilniaus. Tai neeilinė asmenybė. Šis DJ techno pasaulyje stebina savo kūryba bei bandymu neapsibrėžti žanro ribų.

Susipažinti gali čia ir Kablyje.

Kartu: Rookas, Inner (DAI)

Penki metai Aušrų: Makam

04.07 | Lizdas

By Sophie van der Perre

Posted by Makam on Friday, April 18, 2014

Tarp Dviejų Aušrų – tai vakarėlių serija, kuri šį penktadienį minės savo penkerių metų mini jubiliejų. Tarp Dviejų Aušrų kolektyvas gimtadienio vakarėliui pasirinko Makam. Šis olandas savo diskografijoje turi raudonai pažymėtą albumą Than Sadet. Šį albumą išleido patys Dekmantel.

Čia ištrauka iš albumo

Gimtadienio kaltininkų šeima: Less Feeling, KASHAR, Balsys, Mountak, Kriaushia

Jäger Blow-Out: Magda

04.07 | Opium club

A post shared by magda (@magda_official) on

Šią vakarėlių seriją yra sudėtinga aprašyti. Šių metų Jäger Blow-Out vakarėlių sezonas baigiasi Opium klube. Su Magda teko susipažinti Berlyne, ketvirtame jos Perm-records leiblo vakarėlyje, vykusiame sekmadienį, tačiau niekuo neišsiskiriančiame nuo penktadieniško šurmulio Off klube.

Taigi penktadienį rekomenduoju pakliūti į Magdos kontrolę patekusį Opium klubą.

Magda MixMag studijoje

Pagrindinė scena: Magda, Anna Hanna, John Patter, Tadas Kani.

Rūsio scena: Kandy Killers, Justy, Monocell

Souled Sessions: Lizdas

04.08 | Lizdas

Posted by Souled Sessions on Thursday, December 29, 2016

Souled Sessions atstovai išvyksta į Kauną sujudinti Lizdo sienas. Kauniečiams šeštadienio naktį tikrai netrūks kokybiško dramenbeiso.

Už pulto stos: Intax (Souled Sessions), Roads (Naktiniai Paukščiai), Simao (Unsound Method), Onis (Souled Sessions).

Čia pasiklausyk Souled Sessions

Hooked On: Lucy

04.14 | Kultūros baras Kablys

Great review about last weekend Fascinoma Mx festival in #Mexico. Perfect mood set for tonight gig at Wire in #Leeds!

https://www.residentadvisor.net/reviews/20227

Posted by Lucy on Saturday, November 19, 2016

Viena mylimiausių Roko vakarėlių serijų, kurios vyksta Kablyje. Hooked On šį mėnesį pasikviečia Stroboscopic Artefacts leiblo šeimininką Lucy. Balandžio 14-ąją Kablys tikrąja žodžio prasme taps techno muzikos meka.
Vakarėlio šeimininkai: Moon Disco, Hallucin, Jogaila. Prie vakarėlio jungsis ir Rookas (DAI).

Čia Lucy techno garsai

Prisukamas Abrikosas: Velykos

04.16 | TBA

Posted by Fairmont on Thursday, April 9, 2015

Rokas prisipažįsta, kad jam dar nė karto neteko švęsti Velykų Kaune. Ir kaip sako – dabar pats laikas. Žmonės nuolat kalba apie savo istoriją sukūrusius legendinius vakarėlius Kaune. Neseniai paskelbtas svarbiausias abrikosas iš pintinės – kanadietis Fairmont (Beachcoma / My Favorite Robot / Border Community).

Visi kiti nakties margučiai pasirodys su laiku.

Čia paklausyk Fairmont prieš atvykdamas į Kauną

Boiler Room Vilnius – Opium Club

04.27 | Opium club

Ši naktis bus įrašyta į Vilniaus klubinio gyvenimo istoriją ir transliuojama visame pasaulyje. Bilietai ištirpo per valandą. Naktis neeilinė, jau klube nebe pirmą kartą viešintys Red Axes atvyksta pateikti live pasirodymą.

Kartu su Red Axes pasirodys: Manfredas, Digital Tsunami, Mario Moretti ir paslaptingasis V.

Ruoškitės neeilinei nakčiai!

Čia paspauskite ir jums gyvai gros Red Axes

#ALFAVILNIUS | Silence Night Robag Wruhme

04.28 | Opium club

A post shared by Real Grooves (@realgrooves) on

Taip, tai tas savaitgalis, po kurio reikės reabilitacijos ir teks imti atostogas. Po penktadienio Red Axes pasirodymo Opium’o scena priklausys Silence Night vakarėlių serijai. Paslaptingasis V musique ir Clicklounge sceną dalinsis su Robag Wruhme (Pampa, DE), atlikėju, kuris gali pasigirti plačia diskografija.

Rokas prisipažįsta, jog šio vokiečio kuriamą muziką seka gana ilgai. Neseniai Hart & Tief leidybinėje kompanijoje išleistas kūrinys X-MOP 198 jo grojaraštyje suktis nenustoja. Kaip ir pats minėjo -“It´s Techno inside. :)”

Kūrinio pasiklausyti gali čia

#ALFAVILNIUS – Smala: Acid Arab

04.29 | Opium club

A post shared by GUESTME (@guestme) on


Ir paskutinė naktis #ALFAVILNIUS renginių serijoje. Sekmadienį vainikuos raudona spalva Opium klube. Raudonai gali šviesti tik viena – SMALA. Acid Arab – tai duetas iš Paryžiaus. Grodami išlaiko rytietišką skonį, bet kojos šoka rūgštaus house’o ritmais. Paskutinė naktis su tais, kurie visada paskendę Smaloje: 12 Inčų Po Žeme ir kapitonu Manfredu.

Tikriausiai daugumai jau bus girdėtas šis kūrinys

 

Taigi, šis mėnuo ypatingas, tad Rokas pataria paruošti naujus šokių batelius, nes seni gali neatlaikyti gerų šokių gausos. Smagių vakarėlių ir būkit su protu!

 

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis