Prisijunk

#chillmityba

9 sveiko maisto parduotuvės Vilniuje

Kalbant apie gyvenimo kokybę nepamirštame, kad vieninteliai namai, kuriuose visada gyvensime yra mūsų kūnas. Todėl Healthy is the New Wealthy yra geriausia mada ištikusi pasaulį. Sveikas ir gražus kūnas, energija, gera nuotaika ir dar daug pliusų telpa į sveiko gyvenimo pasirinkimą. 

Esame laimingi, kad gyvendami Lietuvoje turime tokią gausą ekologiškai užaigintų vaisių ir daržovių, nebūtina eiti ieškoti organiško obuolio į parduotuvę nes tokį nusiskinsi pas močiutę kaime.

Džiaugiames, kad ir rinka atsiliepia į mūsų naujuosius poreikius, todėl Vilniuje gali rasti labai daug vietų, kur gali prisikrauti pilną krepšį ekologiškų bei natūralių produktų. Nebegaištame laiko didžiosiose parduotuvėse skaitydami sudėtį, renkamės specializuotas krautuvėles, kur pasirinkimas sveiko ir organiškai augintų produktų yra platus.

Žirnio krautuvėlė

Žirnio krautuvėlėje viskas tikra ir skanu! Siekdami surasti ir atrinkti aukščiausios kokybės mėsos, duonos, pyragų, sausainių, medaus ir kitų natūralių ir tikrų produktų Jūsų stalui Žirnio krautuvelė bendradarbiauja tik su išskirtiniais mažais ir savo produkciją mylinčiais Lietuvos gamintojais.

Livinn

PC „Gedimino 9“Parduotuvių grupė „Livinn – sveiki produktai” prekiauja tik aukštos kokybės ekologiškomis ir natūraliomis prekėmis. „Livinn – sveiki produktai“ atstovauja daugiausia Vakarų Europos tiekėjus ir gamintojus, kuriems sveikata ir ekologija nėra madingas šūkis ar formalus atitikimas normoms, o verslo idėjos dalis. Visi produktai – tik augalinės arba mineralinės kilmės.

BioSala

Biosala – tai natūralių, gurmaniškų ir ekologiškų prekių parduotuvė, visiems patogioje vietoje. Biosala siekia, kad asortimentas atitiktų visus arba bent tris iš šių kriterijų: ekologiška, skanu, natūralu, lietuviška, pagaminta pagal tautinio paveldo tradicijas.

Asparagus

Senamiesčio krautuvė (Literatų skveras, Senamiestis)

Asparagus – tai naujas prekės ženklas maisto industrijoje, kuris reprezentuoja aukštą kokybę ir išskirtinį skonį. Asparagus produktas – paruošta vartoti sriuba, gaminama tik iš šviežių bei rūpestingai atrinktų ingredientų.

Superette

Basanavičiaus g. 15

Superette – tai užkandinė – parduotuvė. Šviežiai vietoje pagaminti sumuštiniai. Kava, gėrimai, desertai. Patogu išsinešti. Prekiauja lietuviškos produkcija.

Bioteka

Bioteka siekia auginti ir skatinti žalią mąstymą, išklausyti klientų poreikius ir padėti juos įgyvendinti.

Rawjus

Rawjus – tai ekologiško maisto parduotuvė, siūlanti termiškai neapdorotus, necukruotus ir tik ekologiškus riešutus, džiovintus vaisius, sėklas, uogas, neapdorotus ypatingus šokoladus, pagamintus tiesiai iš kakavos pupelių ir kitus ne tik skanius, o ir švarius produktus. Taip pat siūlo taip vadinamą „supermaistą“, kuris yra itin gausus būtiniausių mūsų organizmui ir geriausiai pasisavinamų medžiagų šaltinis.

Zaliavalgis.lt

Žaliavalgis.lt el. parduotuvėje bei parduotuvėje, įsikūrusioje pačiame Vilniaus centre, rasite Jus dominančius žaliosios virtuvės prietaisus, ekologišką žalią gyvą ir skanų maistą bei įdomius ir naudingus leidinius, kurie padės nutiesti Jūsų kelią vis stiprėjančios sveikatos link, o tuo pačiu suteiks žvalumą ir puikią nuotaiką.

Du Medu

Du Medu – nedidelė šeimos pagrindu įsikūrusi kepykla, kuri savo veiklą pradėjo 2007 metais. Kepykloje gaminama ekologiška, sveika ir natūrali produkcija. Labiausiai čia puoselėjamos ruginės duonos kepimo tradicijos, o tai, kad pirkėjų itin pamėgta ekologinė naminė duona ne tik kepama, bet ir užauginama šeimos ūkyje nuo grūdo – didysis kokybės ir pasitikėjimo ja garantas.

 

Jei turi ką pridėti prie šio sąrašo, būtinai pasidalink komentaruose Facebook’e!

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis