Prisijunk

#renginiai

8 elektroninės muzikos žiburėliai šį savaitgalį – gidas Vol. 4 #Vilnius #Kaunas #Klaipėda

 Šį savaitgalį Vilniuje ir Kaune, kaip visada, netrūks žemų dažnių ir griežtesnės elektronikos. Tuo tarpu neliūdės ir klaipėdiečiai – gaus visą naktį, užšildytą senų laikų drum and bass ritmu, dovanų. Kas, kur, kada?

Ace ll

Kada? Vasario 24 d.
Kur? PERONAS, Vilnius

A post shared by Edgaras Žad (@edgarasz) on

Keturi naktinio gyvenimo asai,
keturi pilni tūzų grojaraščiai,
du iš jų paaiškės penktadienį.

Dj:
Ace1
Ace2
Jogaila
Endie

 

Low Heights: Bambounou

Kada? Vasario 24 d.
Kur? Opium club, Vilnius

Daugiasluoksnė Jéremy Guindo-Zegiestowski asmenybė, turinti dar ir stebėtiną šokėjo talentą, grįžta į dvigubą Low Heights glėbį. Nuo praėjusio karto Bambounou darbo grafikas tik dar labiau suintensyvėjo, o kūrybos išsiilgusius kol kas glosto tik neišleistų kūrinių skyrelis soundcloud’e. 50Weapons sukrautas kraitis tuo tarpu ir dabar skamba stebėtinai taikliai. Atrodo, klube galima tikėtis išgirsti ne vieną slaptą naujieną. Būtina pabrėžti ir tą programos eilutę, kurioje – iš Berlyno gerokai per retai sugrįžtantis Genys.

 

 

Jägermeister Invites: Mike Dehnert (DE)

Kada? Vasario 24 d.
Kur? Lizdas, Kaunas

A post shared by Culture Box (@cultureboxdk) on

Jägermeister gręžiasi į savo šaknis ir Lizdo glėbin kviečia vokišką vardą MIKE DEHNERT.

Berlyno scenos ir skirtingų leiblų (tarp jų – jo paties Fachwerk Records) vietinis brėžia skirtingo intensyvumo ir temperatūrų techno amplitudę. Svečio muzikinis skonis geriausiai suskamba tiesiog šokių aikštelėse, tarp kurių – naktinės mekos Berghain ir Tresor, bei ne vieno pasaulio žemyno taškai. Organizatoriai sako etikečių neklijuojantys, bet vokišką kokybę pažada.

 

 

Gamma: Sascha Funke

Kada? Vasario 24 d.
Kur? Kultūros baras Kablys, Vilnius

Sascha Funke yra tikras veteranas, bet iš tų, kurie nesėdi vietoj ir žengia koja kojon su laiku. 1994-aisiais vokietis suorganizavo savo pirmąjį vakarėlį, 1997-aisiais sugrojo pirmąjį setą, 2000-aisiais jau pradėjo leisti muziką legendiniuose BPitch Control Records Berlin ir Kompakt Records. Ir taip toliau, ir taip toliau. Prasukam iki šių laikų – 22 plokštelės, kurių paskutinę jis prieš porą mėnesių išleido Multi Culti. Per visus šiuos metus vokiečio muzika tik tai brendo, tad nenuostabu, kad pribrendo ir iki subtiliųjų „Gamma“ klampynių.

 

 

Chronicle l

Kada? Vasario 25 d.
Kur? Kaštonas/ChestNut, Klaipėda

A post shared by intakx (@intakx) on

Yaga-Ball – Užgavėnės masquerade & Yegaveda 14th anniversary

Kada? Vasario 25 d.
Kur? Pelėda, Vilnius

A post shared by Yaga Gathering (@yagathering) on


Užgavėnės & Yegaveda 14th anniversary!

Kasmetinis freak’ų maskaradas!

 

 

Smala: DJ Sundae

Kada? Vasario 25 d.
Kur? Opium club, Vilnius

Folką iš Čilės ir disco iš Japonijos DJ Sundae leido per anksti uždarytoje kompanijoje Hollie Records. Vizų jo painiuose miksuose telpa ir dar daugiau. 2016-ais kartu su tėvynainiu Julien Dechery šis prancūzas išleido tai, ką būtų galima pavadinti šimtmečio kompiliacija – tiesa, ‘Sky Girl’ apima ’tik’ 30 metų nuo 1961 iki 1991. Taip pat jis – vienas I’M A CLICHÉ radijo laidos No Weapon Is Absolute, sukamos Rinse.fr bangomis, vedėjų, sykiu su Cosmo Vitelli. Ir dar leidyklos Idle Press šefas, startavęs su Tolouse Low Trax modifikuota archeologija ir netrukus išduosiantis Ivan Smagghe albumą. Tiesiog.

Absoliučiai neįkainojamos, iš dulkėtų lentynų išrankiotos mažų tiražų kolekcijos savininkas debiutuoja Smaloje.

 

DAI: Grebenstein

Kada? Vasario 25 d.
Kur? Kultūros baras Kablys, Vilnius

A post shared by Custard4gravy (@mezandy) on

Gali būti, kad GREBENSTEIN nesate girdėję, bet ne todėl, kad nebuvo verta. Užtat šį Keselio šešėlių gyventoją, prodiuserį ir vizualinį meninką prieš keletą metų išgirdo Regis. Išgirdo ir iškart išleido – taip jo Downwards Records kataloge atsirado juodoji skylė pavadinimu „Grebenstein EP“. Anksčiau šis vokietis grojo gitara ir būgnais, ir tas jo šaltoje elektronikoje jaučiasi – keisti ir niūrus jo peizažai dvelkia gyvu garsu ir improvizaciniais eksperimentais. Ir kokybe – vasario 17-ą jo naujausią singlą išleis tik juodžiausią polivinilchloridą rinkoje liejantis „Horo“, eksperimentikai dedikuotas „Samurai Music Group“ padalinys.

 

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis