Prisijunk

#chillžmonės

Šio savaitgalio gyvos muzikos koncertų gidas Vol. 1 #Vilnius #Kaunas

BASTA – naujas didelis šou “Basta 5”

Kada? Vasario 17 d. 20:00

Kur? Compensa koncertų salė, Vilnius


BASTA grįžta į Lietuvą!

 

 

P.Volkovas Trio

Kada? Vasario 17 d. 21:30

Kur? Jazz Cellar 11, Vilnius

A post shared by @mante.vilaite on


Paulius Volkovas- Gitara
Paulius Vaicekauskas – Bosas
Jonas Gliaudelis – Mušamieji

Šie trys muzikantai gerai žinomi džiazo ir populiarios muzikos scenoje. Juos vienija Jazz, Hiphop, Gospel muzikos įtaka, kuri atsiskleidžia originaliose kompozicijose bei žinomų kurinių aranžuotėse.

 

 

Lina Štalytė TRIO

Kada? Vasario 17 d. 20:00

Kur? Restoranas Neringa, Vilnius

A post shared by STALYTE (@linastalyte) on


Lina Štalytė – jauna atlikėja, dainų autorė ir nepailstanti ieškotoja. Šiuo metu gyvenanti ir studijuojanti muziką Paryžiuje, mergina savo muzikinę kelionę pradėjo Lietuvoje, kur ji augino užsispyrimą ir dideles svajones.
Emocionalus ir skaidrus Linos balsas ją išskiria iš kitų atlikėjų. Linos kurtų dainų tekstai kalba apie meilę, apie žmonių santykius, jų istorijas.
Lina ŠTALYTĖ (vokalas ir kompozicijos)
Arman ISOJAN (bosas)
Edgar SABILO (klavišiniai)

 

 

Fire It Up “Live Session”

Kada? Vasario 17 d. 20:00

Kur? PuntoJazz palėpė, Kaunas

A post shared by Fire It Up (@fireituprock) on


Tai bus vakaras kupinas geros roko muzikos energijos.

Fire It Up – tai ugningas ir užvedantis rokas. Grupės kuriama bei atliekama muzika įkvėpta klasikinio roko, bliuzroko stilių, netrūkstanti energingų bei melodingų gitarų solo, mušamųjų ir bosinės gitaros partijų. Karolis nesenai prisijungė prie grupės ir įnešė naują balsą Fire It Up muzikai.

 

 

Pancerovas/Giedra/Smrdel/Kasikauskas Quartet

Kada? Vasario 18 d. 21:30

Kur? Jazz Cellar 11, Vilnius

A post shared by Saulius Speičys (@isaulius) on


Pancerovas/Giedra/Smrdel/Kasikauskas Quartet

Danielius Pancerovas- saksofonas
Marius Giedra- klavišiniai
Peter Smrdel- Kontrabosas
Ignas Kasikauskas- Būgnai

Idėja suburti kvartetą šovė Ignui bei Peter’iui susitikus Romoje, Summer Jazz workshop’e, kur muzikantai sėmėsi patirties iš tokių džiazo meistrų, kaip Gregory Hutchinson, Lage lund ir Joe sanders bei kartu koncertavo Roma Summer Jazz festivalyje. Kas prisijungs prie dueto klausimų nekilo – Saksofonistas Danielius Pancerovas ir pianistas Marius Giedra yra seni Igno scenos partneriai. Lyderio šiame kolektyve išskirti neįmanoma, nes visų muzikantų indėlis į ansamblį yra neišmatuojamas. Visi kvarteto nariai yra unikalūs,o muzikiniai ieškojimai neapsiriboja tik džiazu, todėl ir skambėsianti muzika bus kontrastinga, ekspresyvi, jautri bei laisva. Kvartetas atliks originalias kompozicijas ir džiazo standartų aranžuotes, tad kiekvienas atras kažką artimo sau.

 

 

Golden Parazyth x LSAR

Kada? Vasario 18 d. 22:00

Kur? Sandėlis by Volfas Engelman, Kaunas


Nuo paskutiniojo koncerto Kaune, GP studijoje nutiko daug gerų, kūrybinių dalykų – išleistos dvi naujos dainos -“Try Again” ir “Flowers”. Šias ir kitas dainas GOLDEN PARAZYTH gyvai sugros Sandėlyje vasario 18 dieną! Po GP koncerto už pulto stos ir šokius prižiūrės Šarūnas Šimaitis (LSAR).

 

 

Tie Geresni: PuntoJazz palėpė

Kada? Vasario 18 d. 21:00

Kur? PuntoJazz palėpė, Kaunas

A post shared by Darius Sul (@darius.sul) on


Klasikinio hiphopo grupė „Tie Geresni” gyvuoja jau penkerius metus. Kolektyvą sudaro trys žodžio virtuozai, reperiai Ltzoo, Boostas, Karpiz, muzikos prodiuseris ReWritable bei Dj Swix.
Per savo gyvavimo laikotarpį „Tie Geresni” pasirodė keliuose šimtuose koncertų, grojo festivaliuose ir apšildė pasaulines hiphopo žvaigždes. 2014 metų pabaigoje išleido ir per rekordinį laiką pardavė pirmąjį EP tuo pačiu pavadinimu – „Tie Geresni“.

 

 

 

Kristijonas Ribaitis

Kada? Vasario 19 d. 19:00

Kur? Geltonos Sofos Klubas, Vilnius


Kristijonas Ribaitis – muzikantas, dainų autorius, atlikėjas ir visokių kitų garsų mašina. Muzikos žanras tai bliuzo, indie, folko ir dainuojamosios poezijos mišinys, o žodžius sieja viena ir ta pati idėja – pažvelgti į kasdieninius dalykus kitokiu kampu.
Šis atlikėjas jau dabar vadinamas vienu perspektyviausių bardų; 2016 m. pavasarį tapo 9 – osios S. Mykolaičio vardo premijos laureatu. Šiuo metu Kristijonas įrašinėja savo debiutinį albumą.

 

 

The Temper Trap (AU) | Vilnius

Kada? Vasario 19 d., 19:00

Kur? Compensa koncertų salė, Vilnius


Žymi Australijos grupė „The Temper Trap“ sukėlė džiaugsmą savo gerbėjams Lietuvoje, pranešusi, kad ketina apsilankyti mūsų šalyje.

Grupė, kurią 2009-aisiais visame pasaulyje išgarsino indie muzikos himnu vadinamas hitas „Sweet Disposition“, Lietuvoje lankysis pirmą sykį. Šis pasirodymas – sausį prasidėsiančio grupės turo po Europą, kuriame ji pristatys naujausią savo albumą „Thick As Thieves“, dalis.

„The Temper Trap“ – viena ryškiausių Australijos muzikos sėkmės istorijų šiame šimtmetyje. Grupė 2005-aisiais susibūrė Melburne, kai Indonezijoje gimęs dainininkas Dougy Mandagi nusprendė pabandyti kurti kartu su savo bičiuliais – bosistu Jonathonu Aherne ir būgnininku Toby Dundasu.

 

 

 

Naujienlaiškis

Prisijunk
Naujienlaiškis